ROUWARRANGEMENTEN


Bloemen zijn een mooie manier om gevoelens uitdrukken. Bij ons in de winkel kunnen wij samen rustig bespreken wat uw wensen zijn.

Wij hebben een aantal boeken liggen met voorbeelden van rouwstukken, maar luisteren ook naar uw persoonlijke wensen of de wensen van de overledene zelf. Het rouwarrangementen zal zorgvuldig worden gemaakt door één van onze ervaren medewerkers. 

Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de bloemen op tijd op de juiste plaats bezorgd worden, zodat u er geen omkijken naar heeft.

In Apeldoorn rekenen wij daar geen bezorgkosten voor.

TROUWGELEGENHEID


Als u bruidswerk wilt bespreken dan kunt u het beste van tevoren een afspraak maken met één van onze medewerkers, zodat we rustig de tijd hebben om jullie wensen van de dag door te nemen.

Bruidsboeketten, (pols)corsages, autoversieringen, versiering van de trouwlocatie of kerk, er is veel mogelijk en voor ieder wat wils. Ook kunnen wij adviseren welke bloemen er op de bruidstaart verwerkt kunnen worden.
Op de mooiste dag van uw leven moet alles toch kloppen. Alles in één kleur of één stijl. Romantisch, verschillende kleuren of juist ingetogen. Bij Bloemisterij Melia bent u aan het juiste adres voor het mooiste bruidswerk. Enthousiast? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jullie op.